مـطالب فــروشـگـاه
انجیر خشک، به دلیل روشهای مختلف خشک کردن و انواع انجیر تازه، در انواع مختلفی تولید میشود. برخی از معروفترین انواع انجیر خشک عبارتند از:
انجیر خشک یکی از میوههای بسیار مغذی و پرخاصیت است که به دلیل فرآیند خشک شدن، غلظت مواد مغذی در آن افزایش مییابد. این میوه در طب سنتی و مدرن به عنوان یک خوراکی مفید برای سلامت بدن شناخته شده است. در زیر به اهمیت و خواص انجیر خشک اشاره میکنیم:
مغزیجات (آجیل) مانند انجیر،بادام، گردو، پسته، فندق و بادام زمینی نقش مهمی در یک صبحانه سالم و مقوی دارند. در اینجا برخی از فواید مصرف مغزیجات در صبحانه آورده شده است:
مصرف مغزیجات (آجیل) بهعنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا فواید متعددی برای سلامتی دارد. در ادامه به برخی از مهمترین مزایای مصرف مغزیجات اشاره میشود
بادام یکی از مغزهای بسیار مقوی و پرخاصیت است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. در ادامه به برخی از خواص و مزایای بادام اشاره میکنیم: